Standaard verhuizingen

Professionele service!

Standaard verhuizingen

Particuliere verhuizingen: maximum flexibiliteit

Sommige mensen houden niet van verhuizen of hebben heel weinig tijd. Zij vragen ons om de hele verhuizing op ons te nemen, van het veilig inpakken tot het perfect terugplaatsen van de meubelen in de nieuwe woning.

Andere klanten pakken zelf graag in en uit, waardoor wij enkel hoeven te transporteren.

Nog anderen verhuizen enkel de kleine spullen zelf en laten het grote werk aan ons over.

Hoe u het ook wil, Wij schikken ons volledig naar uw wensen en zorgen ervoor dat verhuizen altijd in een ontspannen sfeer kan gebeuren.

Verhuisservice voor ouderen

Uit ervaring blijkt dat ouderen specifieke wensen en eisen hebben.De speciale service voor ouderen voorziet hierin. De uitkomst voor een zorgeloze verhuizing.

Vanaf het eerste contact begint een intensieve samenwerking, waarbij wij het totale verhuisproces begeleiden. Wij staan u met raad en daad terzijde. Door jarenlange samenwerking met de zorgcentra hebben wij de kennis om de zorg ook daadwerkelijk over te nemen.

De nadruk ligt op begeleiding tijdens de verhuizing. Dit kost meer tijd, maar is essentieel voor het slagen ervan. Geduld, tact en een aangepast tempo stelt onze cliƫnten op hun gemak. Het gaat niet om zo snel mogelijk van A naar B gaan. Begrip voor de situatie, daar gaat het om.

Ook wordt er veel aandacht besteed aan het sorteren en het in- en uitpakken van alle kleine goederen. Vooraf wordt de gehele inventaris zorgvuldig gestickerd. Indien de goederen naar diverse bestemmingen gaan, gebruiken wij diverse kleuren. Zo is direct duidelijk wat waar naartoe moet worden gebracht. Ook als grootvaders klok naar de kinderen of familie moet worden gebracht is dat geen enkel probleem.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Verhuis verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS verhuis gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

Beste,
Ik wil u bedanken voor de goede service afgelopen donderdag.
Uw personeel, Nico en Michel, ben ik zeer dankbaar. 
Hun vakdeskundigheid in combinatie met hun sociale omgang zijn echt top.
Dank,
 

Fanny L.

Van harte bedankt voor de goeie service, twee vriendelijke mensen die het zeer goed hebben gedaan.

De factuur zal vanavond betaald worden.

Tom B.
Menu sluiten