Blog

Handige weetjes

Wat kost een verhuizing gemiddeld ?

prijzen en voorbereidingen verhuis

Wanneer je  van plan bent om te verhuizen dan bereid je dit best zo goed mogelijk voor. Allereerst kan je al dozen beginnen te verzamelen. Breekbaar materiaal kan je zelf ook gaan inpakken in krantenpapier of speciaal voorziene dozen. Wat kost een verhuizing gemiddeld? Afhankelijk van de keuzes die je zelf maakt kan dit beperkt blijven.

Als professionele verhuisfirma bieden we alle mogelijkheden aan voor onze klanten. Klik bovenaan rechts in het menu op diensten voor meer info.  Vaak is het interessant om zelf hulp te voorzien dat perkt de kosten serieus in.

Vooral de verhuiswagen, de lift en het uurloon van de verhuizers zelf zijn de hoogste kost. Er wordt een vaste forfaitprijs aangerekend aangevuld met een uurloon per gepresteerd half uur.

 

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie?
Bel ons dan op 056/36.98.70.

VDS Verhuis verleent u graag verdere informatie.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Verhuis verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS verhuis gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

Vooreerst erg bedankt voor de inspanningen om onze verhuis op enkele uren tijd volledig rond te krijgen. Werkelijk een dikke proficiat aan jullie gemotiveerd team!

Wim S.

Bedankt voor de vlotte werking & de mogelijkheid om op het onverwachtse enkele meubelstukken in bewaring te nemen. Top service!

Koen P.
Menu sluiten