Blog

Handige weetjes

Verhuislift huren west vlaanderen

Verhuizen met of zonder lift?

Ben je van plan te verhuizen naar een appartement in dan heb je meestal wel een verhuislift nodig als dit op een hogere verdieping is.

Een verhuislift huren in West-Vlaanderen is vaak de meest efficiënte en veilige oplossing. Vergeet niet op tijd de correcte locatie en borden aan te geven aan de politie.

Onze professionele bediener van de verhuislift plaatst de lift op een correcte en veilige manier tegen de gevel. Soms is het nodig om het vensterraam te demonteren. Daarna kan hij al je meubilair en dozen correct op de lift plaatsen zodat jullie enkel boven de goederen moeten afnemen.

Wanneer jullie ook een verhuiswagen hebben besteld dan staat er zowel een bediener onderaan als bovenaan zodat alles vlekkeloos verloopt.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie?
Bel ons dan op 056/36.98.70.

VDS Verhuis verleent u graag verdere informatie.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Verhuis verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS verhuis gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

Beste,

Even een woord van appreciatie voor de professionaliteit waarmee uw twee mensen vrijdag onze inboedel verhuis hebben van Slype (Zwevegem) naar de Wulfsbergstraat.

Dat ging niet alleen vlot, uw medewerkers waren voorzichtig met onze materialen, plaatsten de zaken waar wij ze wilden en treuzelden daarbij niet.

Vriendelijke groeten en bedankt,

Hendrik en Jennifer

De hulp van de verhuizers bij het monteren & demonteren van onze meubels was meer dan welgekomen. Ze gingen voorzichtig en snel te werk. Op een paar uur tijd waren we helemaal geïnstalleerd in ons nieuwe stekje. Bedankt!

André H.
Menu sluiten