Blog

Handige weetjes

goedkope verhuisservice

Niets zo goedkoper dan met vrienden verhuizen.

Van plan om te verhuizen? Tevens op zoek naar een goedkope verhuisservice? Afhankelijk van je budget en vriendenkring kan je verhuis een pak geld minder kosten.

Toch belangrijk om te weten is dat je met een professionele verhuisdienst een veilige en betrouwbare keuze maakt. Vrienden die je komen helpen hebben nu eenmaal niet de competenties en inzichten om je materiaal veilig op te bergen, te verplaatsen en te vervoeren. De verhuisservice van de verhuisdienst heeft namelijk een eigen verzekering bij toevallige schade bij het verhuis in je oude en nieuwe woning maar ook van het te verhuizen materiaal. Heb je toch trouwe vrienden die willen helpen dan best goeie afspraken maken met de verhuisfirma wie wat verhuist.

Bekijk gerust nog onze andere tips bij het verhuizen op onze blog.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie?
Bel ons dan op 056/36.98.70.

VDS Verhuis verleent u graag verdere informatie.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Verhuis verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS verhuis gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

Hierbij even mijn dank voor de voortreffelijke verhuis op maandag 28 mei 2018 vanuit Brugge naar Kortrijk. Anthony, Matthieu en Kevin hebben dat uitstekend gedaan!

Johan C.

Beste,

Even een woord van appreciatie voor de professionaliteit waarmee uw twee mensen vrijdag onze inboedel verhuis hebben van Slype (Zwevegem) naar de Wulfsbergstraat.

Dat ging niet alleen vlot, uw medewerkers waren voorzichtig met onze materialen, plaatsten de zaken waar wij ze wilden en treuzelden daarbij niet.

Vriendelijke groeten en bedankt,

Hendrik en Jennifer
Menu sluiten