Blog

Handige weetjes

goedkope verhuisservice

Niets zo goedkoper dan met vrienden verhuizen.

Van plan om te verhuizen? Tevens op zoek naar een goedkope verhuisservice? Afhankelijk van je budget en vriendenkring kan je verhuis een pak geld minder kosten.

Toch belangrijk om te weten is dat je met een professionele verhuisdienst een veilige en betrouwbare keuze maakt. Vrienden die je komen helpen hebben nu eenmaal niet de competenties en inzichten om je materiaal veilig op te bergen, te verplaatsen en te vervoeren. De verhuisservice van de verhuisdienst heeft namelijk een eigen verzekering bij toevallige schade bij het verhuis in je oude en nieuwe woning maar ook van het te verhuizen materiaal. Heb je toch trouwe vrienden die willen helpen dan best goeie afspraken maken met de verhuisfirma wie wat verhuist.

Bekijk gerust nog onze andere tips bij het verhuizen op onze blog.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie?
Bel ons dan op 056/36.98.70.

VDS Verhuis verleent u graag verdere informatie.

HEEFT U NOG VRAGEN ?

Vindt u niet onmiddellijk de gewenste informatie? Mail of bel ons op.
VDS Verhuis verleent u graag verdere informatie.

Tevreden klanten

VDS verhuis gaat voor een vertrouwensvolle dienstverlening

Naar aanleiding van onze verhuis afgelopen vrijdag, willen wij jullie team hartelijk danken voor het vlotte verloop zowel op ons vertrekadres in Marke al op onze nieuwe locatie in Kortrijk. Het was fijn samen te werken.

Freddy H.

Niets dan lof voor de behulpzame werkkrachten van VDS Verhuis. Bedankt voor de snelle & voorzichtige afhandeling van onze verhuis afgelopen zaterdag.

Marianne D.
Menu sluiten